fredag 21. november 2008

Før det ble AC Home...


Her er det prøverom i dag.


Her er inngangen i dag. Her står jeg og funderer på et eller annet, men butikk skulle det bli!
Er det noen som kjenner seg igjen??

Fasaden slik den så ut før arbeidet med AC Home startet.
¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤¤
Takk til alle som trosset snøkavet og kom på kundekvelden, til alle søte kommentarer på bloggen min og til Hege som kom med påfyll av de flotte kransene hun lager. Du ser de på bloggen min.
Sist men ikke minst takk til min skjønne søster Camilla og min beste venn Yvonne for all hjelp.

5 kommentarer:

Huset på toppen sa...

Herlighet som det så ut!! At du fant på å lage den flotte butikken her er helt utrolig!!! Beundringsverdig!!Og den utrolig flotte butikken du har i dag, Ja, det er masse arbeid som ligger bak,det har jeg innsett nå!!

Ha en fin helg,Ac
Vi snakkes.
Klem

Anne sa...

Dere har lagt ned utrolig mye arbeid. Butikken har blitt kjempe fin! Ha en fin helg:)
Hilsen Anne

Ingrid_blafre sa...

Halloen og takk for hyggelig hilsen i bloggen min! Ønsker deg en fin helg. Nå skal jeg lese bloggen din grundigere - oppussingsprosjekter er snadder ;-)

Emmeline sa...

Halloen:) Jeg må bare SMILE...Jeg har selvfølgelig ikke tenkt på at kransen henger feil vei, men det skal jeg rette på snarest. TUSEN TAKK;)

Jeg letet faktisk etter bloggen din i helgen. Du har nemlig noen ting som jeg skulle vise mine barn fordi de står på min ønskeliste.... Nå skal jeg legge bloggen din inn på listen min så har jeg den lett tilgjengelig.
Jeg ser jo at jeg må være med ut til butikken din for å kjøpe gavene til meg selv;) Ønsker meg en rød chips skål og en postkasse og litt av hvert...

Ser at du har hatt kundekveld, det har gått meg hus forbi...Men jeg er fast bestemt på å komme meg utover til deg en dag i nær fremtid. At du har klart å lage en butikk ut fra disse lokalitetene står det virkelig respekt av, og SÅ Koselig som det ser ut hos deg også:) Imponerende!!!!

Prinser og Prinsesser v/ Irene Brenna sa...

Hei

Så heldig du er som har din egen butikk!