tirsdag 9. mars 2010

Oliver Furniture


Nå er endelig varene fra Oliver på vei til oss. Etasjesengen er det mange som
har spurt etter i den siste tiden, og snart er det to på lager her hos oss. De
andre er solgt.
Tallerkenrekkene+ div hyller kommer det mange av:)


5 kommentarer:

Marte sa...

Nydelige ting...Ønsker meg den største benken, men tørr ikke foreslå det enda;D Men har den på netthinna...! Må ha en tur til askøy snart!

Ha en strålende dag!
Marte

Marte sa...

...det måtte jo vært en vinn vinn situasjon;) Med blomster i samme hus..Egentlig en drømme situasjon;)) Jaja..vi har jo tomt på askøy, hihi;)

Ha en fin dag:)

Trine sa...

Hei,hei.Ser ut som problemet ligger på min maskin. Vet ikke helt hva som skjer med innleggene mine. Har fått flere komentarer på manglene tekst, eller uleselig tekst. Fortsett med å gi tilbakemelding om det skjer igjen. Eller kanskje noen vet hvilke innstillinger jeg må redigere for å fikse problemet. Innleggene vises som sagt helt fint på min pc og på datteren min sin pc. Klem fra Trine

Trine sa...

Hei Ann Christin:))

Har sjekket litt angående innleggene mine. Jeg bruker Mozilla Firefox som nettleser. Derfor ser alt bra ut fra min pc. Hvis jeg bruker Explorer-leseren får jeg de samme kråketegnene som deg. Jeg ble fortalt at Explorer-leseren var mer vanlig å bruke siden den ligger tilgjengelig på pc'n og Mozilla Firefox må lastes ned. Vet ikke hvordan jeg skal få redigert det slik at det kan leses av andre nettlesere enn Mozilla Firefox. Har gjort et forsøk med oppgradering.

Klem fra Trine:))))))))))))

Trine sa...

Hei, Ann christin:)

Så flott. Jeg kommer innom butikken på mandag eller tirsdag jeg.

Klem fra Trine:)