søndag 29. november 2009

Snart desember.

Nå flyr dagene litt for fort syns jeg! Jeg klarer ikke henge med i svingene, som vanlig alt for lenge siden en liten oppdatering her.. I helgen er datteren min på fjellet m mormor og morfar og den ene sønnen min hos min bror, da ble det et pustehull til litt blogging på meg:) Selv om det er to uker siden kundekvelden må jeg bare få takke alle som kom,og det var SVIMLENDE mange!!

Det er jo ene og alene kundene som gjør at jeg har mulighet til å fornye meg slik jeg har gjort og dere gir meg inspirasjon og krefter til å stå på.

TUSEN TAKK:))

God første advent ønskes til alle sammen.

1 kommentar:

Myhome sa...

Tusen takk for den GODE klemmen og de fine ordene! De varmet så godt, Ann Christin! Du skal ikke ha vondt av at du ikke har tid til blogging, for det er jo familien og jobben som skal komme først:) Blogging skal jo bare være kos, og det er det først når en har tid.
Kjekt å høre at du har det travelt, det er jo som du sier en inspirasjon til å fortsette å stå på videre. Men jeg håper du også klarer å slappe av og nyte fritiden hjemme! Skulle så gjerne vært og sett butikken din en gang:)
Har en tvillingsøster, og ingen flere søsken, så du tippet nesten rett:))
Ønsker deg en riktig fin førjulstid både på AC-home og sammen med din familie!
Klem Anita