tirsdag 27. mars 2012

Kalkmaling.












Viser noen bilder av kalkmalingen Kalk Litir fra Island. Veggen min bak her var hvit og kjedelig men nå er den grå og såå fin:) Superfornøyd med malingen som var enkel og få på veggen:)
Skal legge ut mer info en av dagene. AC Home skal nemelig begynne å forhandle denne vakre limepainten. 

Ha en fin dag i solen alle sammen:)

AC 

fredag 23. mars 2012

Vår i dag !!





Dagen i dag har vært årets første ordentlige vårdag! Vi har utnyttet god været og pusset vinduer og fikset freshe utstillinger for å inspirere dere :)

Ha en strålende helg!:)

TEPPELØRDAG !!


KUN I MORGEN har vi teppelørdag på AC ! Vi har 30 % på ALLE(!)gulvtepper, både fra Tine K og Day. Vi har flere tepper enn vist på bildet over...
Hjertelig velkommen til "teppelørdag" :)

fredag 16. mars 2012

PUTELØRDAG


Kun i morgen er det putelørdag på AC Home. 50 % på ALLE puter fra Tine K!!!!!
Vi har flere puter enn de som er avbildet over :) Med andre ord så er det mange flotte puter å sikre seg!

BECK SØNDER GAARD







Her bugner det av skjerf!! Og vi har fått inn så mange forskjellige mønstre og farger, her er det noe for en hver smak :) kom innom og sikker deg din favoritt...

onsdag 14. mars 2012

DAY






Vi har fått inn masse herlige nyheter fra Day Birger et Mikkelsen Home!! fine puter, duker, sengetepper, toalettvesker, dørstoppere, dusker og mer... Så mye herlig:):)

fredag 9. mars 2012

Nyheter!! Kommer snart til AC








Italienske fantastiske sko! Ikke lett å finne noe man virkelig liker i jungelen som finnes der ute. Jeg fant iallefall mine favoritter her:)
Kan du gjette hvilke?

søndag 4. mars 2012

Magnolia



Måtte bare vise dere hvor fin Magnolia greinene mine er blitt. Dette må være det vakreste treet som finnes..

lørdag 3. mars 2012

Meg, Anita og The Vic shop






Man samler så mange bilder og jeg glemmer ofte at jeg har dem. Her er Anita og jeg på en liten rundtur i Århus da jeg besøkte TineK Home i fjor sommer. The Vic shop var en superkul butikk og hadde det meste man kan drømme om.Vinduene og dørene er en DRØM!! For ikke å snakke om takhøyden. Desverre gikk det ikke så bra med butikken for de har visstnok lagt ned nå..Sånn er det i denne bransjen, det er mange om beinet;)