fredag 28. oktober 2011

Vastergården..





Er her igjen! Deilige håndlagde te kopper og kaffekopper og godis i lange baner:) Mange forskjellige typer te er også på plass. Perfekte julegaver for de som har begynt å tenke på det, eller bare nytelse til seg selv!
God helg.
AC

onsdag 26. oktober 2011

Forberedelser..

Vi planlegger åpningen av julebutikken og håper det skal bli like koselig som i julen 2010 ( bilde) For sikkerhets skyld skal vi ha flere kasser i år så vi unngår køen som vi hadde i fjor om det skulle komme like mange:) Kommer tilbake til dato for kundekveld hos AC.
Jeg kjenner at jeg gleder meg!!

Hilsen
Ann Christin

tirsdag 25. oktober 2011

H.Eich inspirasjonsfilm


H.Eich er et nytt,kjempe stilig, merke vi har tatt inn. Her er en inspirerende film fra de :)


mandag 24. oktober 2011

Prosjekt hjemme..

 Et lite arbeisdsted har jeg lenge ønsket meg og nå har vi endelig fått det:)


 Et fint sted å spise, gjøre lekser, blogge og litt kjedelige ting som kontorarbeid..

Vi har brukt platen på et gammelt bord, her finns gammel maling,fine hakk etter ymse banking akkurat slik jeg liker det:) To fine lamper skal henge over her men de er ikke funnet ennå, det kan ikke bli TineK for de er dekket andre steder her i huset! Beklager dårlig bildekvalitet, tatt med mob..
God uke alle sammen!

torsdag 20. oktober 2011

onsdag 19. oktober 2011

søndag 16. oktober 2011

Nyheter på vei..

 Nydelige kuler, nyhet fra TineK, kommer til å bli SÅ flotte sammen med julepynten fra Walther:)

 Lyktene er snart utsolgt..
 Den nye farven Tea er superfin noe av dette fikk vi til messen i Grieghallen men det er snart utsolgt, mer av noe av dette kommer til uken.
Neste uke venter vi maaaange paller med nye varer fra TineK. De hvite lampeskjermene med sorte smale striper er en vinner allerede og det FØR de er kommet til butikk. Black is back merker jeg absolutt på kundene i butikken som nå vil ha mer sort hjemme.

God ukestart alle sammen:)

Hilsen AC

torsdag 6. oktober 2011

HALV PRIS!

Nå har vi utrolig nok halv pris på alt det grå og blå farvede ! Puter, sengetepper, servietter og keramikk fra Tine K selges ut for halv pris :) Dette fordi vi venter på nye varer og nye farver....
vær rask og sikre deg noe av dette du også :)